Gaddekärrsvägen 6-0 / Västra Vemmerlöv / Trelleborg

Vacker villa med parkliknande trädgård. Renoveringspärla!

Slutpris
2 960 000 kr
Boarea/biarea
111/74 kvm
Driftkostnad
31 649 kr/år
Tomtarea
1 979 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på gaddekärrsvägen såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på gaddekärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Vemmerlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra Vemmerlöv - en levande liten by några minuter utanför Trelleborg. Efter byalagets hus viker vi höger in på Gaddekärrsvägen, och första fastigheten på höger sida är vårt mål. Det första vi ser är ett vackert vitputsat hus omgivet av härlig grönska. Väl uppe på gårdsplanen ser vi även ett dubbelgarage samt en fristående förrådsbyggnad. Tomten är om nära 2000 kvm - en parkliknande oas med flertalet träd, bärbuskar och perenner.

Interiört föreligger renoveringsbehov, samma familj har bott i huset sedan 1974 och nu ges tillfälle för en ny familj att sätta sin prägel. På plan 1 har vi kök med matplats - äldre men fräscht. Vardagsrummet är rymligt och genomgående med fönster i två vädersteck. Här ligger parkettgolv. Efter vardagsrummet kommer ett allrum som lika väl kan användas som sovrum. Från detta rum nås även gästtoaletten.

På ovanvåningen har vi två st sovrum samt ett badrum, förmodligen från 70-talet. Lyfter man på mattan i korridoren finns där ett brädgolv. Gott om förvaring, och vinden nås från trappan.

Gott om ytor finns även i källaren. Här har vi ännu en toalett samt dusch. I tvättutrymmet har vi även ett sittbadkar. Pannrum, verkstad och förvaringsutrymmen.

Trädgården är ett kapitel för sig, rena drömmen för en botaniker och för dig som har en pool på önskelistan.

Varmt välkommen!

Mer information samt visningstider: https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/skane/trelleborg/gaddekarrsvagen/444413

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.