Götagatan 2 / Granlunda / Trelleborg

Slutpris
2 275 000 kr
Referensnummer
178 510
Boarea/biarea
184/133 kvm
Driftkostnad
48 173 kr/år
Tomtarea
629 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Götagatan 2 såldes av oss 2014-05-03. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En otroligt välhållen och rymlig villa belägen på bästa läge i Trelleborg. Med Östervångsparken runt hörnet och centrum på gångavstånd finns allt i närheten. Villan har makalösta ytor med bl.a kök och allrum i öppen planlösning om c:a 50 kvm och med utgång till den stenlagda terrassen i söder. Bottenvåningen erbjuder vidare ett vardagsrum i vinkel med matrum, toalett samt ett sovrum. På ovanvåningen finns tre sovrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt ett arbetsrum. Källaren har bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga med torkrum. Tomten är 629 kvm och ligger med söderläge. Friliggande intill villan finns garage för en bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.