Gränstorpsgatan 4B / Norr - Trädgårdsstaden / Trelleborg

Läcker etagelägenhet i Trädgårdsstaden!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
121 kvm
Avgift
6 570 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2+3
Såld
2020-06-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränstorpsgatan såldes av oss 2020-06-23. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Gränstorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr - Trädgårdsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Trädgårdsstaden och denna spännande etagelägenhet byggd 2018 med hela tre terrasser! Arkitekten ritade lägenheterna i föreningen med ljuset som den viktigaste arkitektoniska komponenten vilket framgår med tydlighet med fantastiskt ljusflöde genom hela bostaden. Genomgående fina materialval samt extra tillval bidrar till en lyxig känsla. De 121 kvm ger en rymlig villakänsla, fast en våning upp. Terrasserna tillsammans är om hela 64 kvm!

På första plan finns en generös sällskapsyta i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning - bostadens hjärta med plats för hela familjen att umgås. Kök i vitt från HTH med maskiner i rostfritt samt praktisk köksö som naturlig rumsavdelare. Fönsterdörr mot terrass i söderläge med vy mot den grönskande innergården. Från vardagsrummet nås två av bostadens sovrum, båda med fönster i två väderstreck samt garderober. I anslutning till entrén finns badrum och klädvård. Här gjordes tillval med vackert klinkergolv i marmorlook som ger en lyxig känsla. Tvättmaskin och torktumlare samt dusch med glasdörrar.

En vacker ektrappa tar oss upp till plan två där vi finner master bedroom med fönster i tre väderstreck samt utgång till egen balkong i norr. Från detta plan nås den största terrassen, även denna i söderläge. Även i detta badrum med dusch valdes annat kakel och klinker.

Från Trädgårdsstaden cyklar du på några minuter till både skola och förskola. Ringvägen tar dig lika kvickt till E6 för vidare färd norrut.

Välkommen till ett boende som sticker ut från mängden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norr - Trädgårdsstaden

Livet på landet, mitt i stan! Här bor man med känslan av det idylliska lantlivet, men med bara några minuter från centrum. Trädgårdsstaden bjuder på gröna innergårdar med umgängesvänliga platser. Ett lugnt område med hög livskvalité.

Nöje

Restaurang Södans Sportbar finns i närområdet precis som mataffären som för de flesta trelleborgare nämns som ”Skotten”. Vångavallen erbjuder superettan fotboll där Trelleborgs FF spelar. Centrum med ett större restaurangutbud och shopping finns på kort cykelavstånd.

Fritid

Gångavstånd till Östervångsparken som erbjuder motionsspår, lekplats, stort gröningsområde, pulkabackar på vinter och fontän som barnen kan svalka sig i på sommaren. Söderslättshallen för inomhusaktiviteter finns i närheten, Östervångstadium för friidrottsaktivitet och Vångavallen med fotbollsplaner.

Kommunikation

Hållplats för stadsbuss finns i området och regionsbuss mot Malmö finns på cykelavstånd.

Familjeliv

Högalids förskola finns i området. På kort cykelavstånd finns nybyggda Västervångsskolan med årskurser från förskola till årskurs 9. Söderslättsgymnasiet nås med cykel på 10 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.