Högalids yttergränd 7 / Högalid / Trelleborg

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
36 111 kr/år
Tomtarea
342 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Högalids Yttergränd såldes av oss 2018-03-01. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Högalids Yttergränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett mycket lugnt och barnvänligt område ligger detta välplanerade parhus i 1 1/2-plan. Här finns närheten till tex. Högalids dagis, Vannhögsskolan och Lillevångsskolan. En kort promenad bort hittar vi Östervångsparken, Vångavallen och Söderslättshallen. Boytan om c:a 149 kvm fördelar sig över ett ljust vardagsrum i vinkel med utgång till terrass i sydväst. Kök med vit köksinredning och hemtrevlig matplats, tvättstuga med grovingång , totalt 3 sovrum. rejält allrum samt badrum på både ovanvåningen och bottenvåningen. Ett alltigenom välskött hus med en vackert anlagd trädgård på hörntomt. Garaget ligger i gemensamma längor för området och intill huset finns lekplats. Välkommen in på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration