Havrejordsvägen 13B

Havrejordsvägen 13B

Slutpris

2 795 000 kr


Norr - Trädgårdsstaden— Trelleborg

Havrejordsvägen 13B


Slutpris
2 795 000 kr

Norr - Trädgårdsstaden— Trelleborg

Fantastiskt Penthouse med många tillval och tre terrasser! Vilken bostad!

Varmt välkommen till Trädgårdsstadens första etapp som färdigställdes 2018-19 och denna fantastiska etagelägenhet om hela 121 m². Arkitekten ritade lägenheterna i Trädgårdsstaden med ljuset som den viktigaste arkitektoniska komponenten, vilket upplevs direkt man kommer in och ser fönsterna som går nästan från golv till tak. Man byggde enligt den gamla brittiska idén om Garden Cities of Tomorrow - framtidens trädgårdsstäder som man nu har möjligheten att få uppleva här i Trelleborg.

Bostaden fördelar sig över två plan, båda har golvvärme och ekparkett samt generös takhöjd. Vi äntrar en hall med garderob för avhängning och hamnar sedan i bostadens givna samlingsplats - vardagsrummet som har öppen planlösning mot kök. Det är otroligt trivsamt med sittplatser vid köksbordet, väl tilltagen köks-ö och fantastiskt loungedel. Även utrymmet under trappan går att nyttja, t.ex. som arbetsplats. Kök från HTH med maskiner från Siemens. Den första av bostadens tre terrasser nås från vardagsrummet och här kan man möblerar enkelt med både matbord och grill.

Det finns tre sovrum, samtliga med garderober och plats för dubbelsäng. Två av dem på bottenplan, och ett på övre plan. Sovrummet på ovanvåningen har utgång till terrassen i söder och vill man hellre inta skugglägge så tar man istället den väl tilltagna terrassen i norr.
De båda badrummen är utrustade med dusch. Vackert och stilrent klinkergolv möter gråa väggplattor och snygg inredning. Tvättmaskin och tumlare är en självklarhet.

Kök och vardagsrum är som sagt den givna samlingsplatsen, tills våren kommer. Sedan flyttar man ut till terrassen på övre plan som är om hela 34 m²! Otrolig yta där du med enkelhet får plats med både loungemöblerna, större matbord och härliga växter som ger känslan av medelhavet.

Vi erbjuder alltså nu en lägenhet med villakänsla i två plan med totalt ca 63 m² terrassyta. Underbart ljusinsläpp, fina sällskapsytor, välplanerade sovrum och stilrena badrum samt parkeringsplats som ingår i bostadsrätten. Det finns helt enkelt inte mer att önska - välkommen hem!


Boarea
121 kvm
Avgift
9 353 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-26

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Havrejordsvägen såldes av oss 2024-07-26. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Havrejordsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.