Kattebäcksvägen 15 / Kattebäck / Trelleborg

Slutpris
1 400 000 kr
Referensnummer
113 707
Boarea/biarea
119/57 kvm
Driftkostnad
26 467 kr/år
Tomtarea
642 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med liten källare
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Kattebäcksvägen 15 såldes av oss 2014-06-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kattebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Trelleborg på det populära området Kattebäck, ligger detta mycket charmiga parhus med en härlig trädgård i sydväst. Idag finns två sovrum på ovanvåningen, vilket kan ändras om och bli fler för den som önskar och planerar om. Bottenvåningen erbjuder två ljusa vardagsrum i fil med vacker parkett och direkt anslutning till köket som har en rejäl matplats och utgång till trädgården. Denna lilla källaren är perfekt för förvaring och här finns pannan. Friliggande på tomten finns garage och i separat byggnad, dusch/tvättrum samt förråd/garage. Terrassen ligger i soligt sydvästläge och tomten är härligt uppvuxen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.