Lingonvägen 6

Lingonvägen 6

Slutpris

2 400 000 kr


Kyrkoköpinge— Trelleborg

Lingonvägen 6


Slutpris
2 400 000 kr

Kyrkoköpinge— Trelleborg

En av anledningarna till att enplansvillorna på Kyrkoköpinge är så populära är att de passar så många. De som köper sitt första hus, de som vill ha något "lagom stort" och lättskött och de som tycker att den stora villan står halvtom när barnen flugit ut men som ändå vill ha ett boende med trädgård. På Lingonvägen 6 finns precis ett sådant hus till salu. Bostaden har tre bra sovrum, med nylagda golv och ledspottar i taket. Ljust och rymligt vardagsrum med slipad originalparkett och utgång till trädgården på baksidan. Det stilrena badrummet renoverades av fackman 2015, helkaklade väggar, klinkergolv och dusch. Kök med vita luckor och matplats för ca fyra personer. Intill har vi grovkök med nyare tvättmaskin och torktumlare. Från hallen invid nås sedan garage och förråd. Lättskött trädgård och huset är anslutet till fiber. Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
100/39 kvm
Driftkostnad
24 953 kr/år
Tomtarea
326 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-31

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Lingonvägen såldes av oss 2016-10-31. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Lingonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.