Lodvägen 3 / Dalköpinge / Trelleborg

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
148 735
Boarea
176 kvm
Driftkostnad
26 319 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-03-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Lodvägen 3 såldes av oss 2014-03-05. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalköpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På mycket omtyckt och barnvänligt område ligger denna villa i 1 1/2-plan. Villan är teglad och har ett vackert burspråk i söder med balkong ovanpå. Boytan ger ett mycket rymligt intryck med vardagsrum i vinkel och kök i öppen planlösning med trevlig frukostplats intill. Burspråket blir en härlig matplats och kaminen är placerad på bästa plats. Badrummet på bottenvåningen har dusch och på ovanvåningen finns ett helkaklat med både bubbelbad och bastu. Tre av sovrummen finns på ovanplan med allrummet i mitten. Tvättstugan är väl tilltagen och här finns genomgående gott om förvaringsmöjligheter. Tomten ligger något upphöjd vilket ger en luftig känsla och underbar utsikt från balkongen. Här finns trädäck i söder. Carport med förråd ligger fristående på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.