Modeshögsvägen 57

Modeshögsvägen 57

Slutpris

3 730 000 kr


Gislövs Strandmark— Trelleborg

Modeshögsvägen 57


Slutpris
3 730 000 kr

Gislövs Strandmark— Trelleborg

Rymlig villa på stor tomt i Gislövs Strandmark

Varmt välkommen till Gislövs Strandmark och denna rymliga villa på tomt om hela 2034 kvm - belägen endast ca 300 meter från havet. Ursprungsdelen av huset byggdes 1949 och byggdes sedan till på 70-talet. När tillbyggnaden färdigställdes fanns där hela fem sovrum, med tidens gång har ett par väggar tagits ner och vi har nu tre sovrum i denna del.

Vi stiger in och möts av en praktisk hall med klinkergolv samt tre sovrum på rad. Badrummet renoverades 2017 och är försett med både dusch och badkar samt skön golvvärme. Fem trappsteg tar oss sedan vidare till det som var ursprungshuset. Först finns ett matrum med brädgolv och intill ett vackert finrum med fiskbensparkett och välvd trappa till ovanvåningen. Köket har luckor i vitt och plats för matrum.

Ovanvåningen är idag ett enda stort rum med fönster i fyra väderstreck, samt en toalett. Här uppe kan man med enkelhet göra ett par st sovrum. I källaren finns pannrum och förrådsutrymmen.

Underbar tomt där man kan söka både sol och skugga. Njut av fina perenner, växter och fruktträd. På fastigheten finns ett garage och gott om plats för bilar.

Gislövs Strandmark har underbar natur, vackra promenadstråk och bara några minuters promenad till salta bad i havet! Stranden njuts främst av de boende och det blir aldrig trångt. Skola och förskola på behändigt avstånd.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
189/85 kvm
Driftkostnad
52 746 kr/år
Tomtarea
2 034 kvm
Rum
5 rum (3-7 sovrum)
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Modeshögsvägen såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Modeshögsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.