Norregatan 8B / Centralt / Trelleborg

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
134 375
Boarea
119 kvm
Avgift
5 889 kr/mån
Driftkostnad
1 700 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norregatan 8B såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna bostadsrätt ligger i en radhuslänga mitt i stan, ett stenkast från Gamla Torg. Med en ljus och trevlig entré når man köket två trappsteg upp. Ett kök med bra matplats, vita köksluckor och goda förvaringsmöjligheter. Tvättstugan har separat grovingång mot trädgården och från vardagsrummet med parkettgolv når man det inglasade uterummet. Båda badrummen är helkaklade, på ovanvåningen är det inrett med badkar och på bottenvåningen med dusch. De tre sovrummen finns alla belägna på ovanplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.