Norregatan 6B / Centralt / Trelleborg

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
34 154
Boarea
123 kvm
Avgift
5 942 kr/mån
Driftkostnad
1 680 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 1/2 plan
Såld
2014-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norregatan såldes av oss 2014-11-08. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Norregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverat gatuhus i bostadsrättsform. All renovering utförd av fackman och material och färgval är klassiskt och tidlöst. Bottenvåningen är vackert ljus och kök-vardagsrum smälter vackert samman med matplats och som kronan på verket, kaminen. Båda badrummen har nyligen blivit helkaklade, det ena med badkar och det andra med dusch. Sovavdelningen finns på ovanvåningen och här finns gott om förvaringsmöjligheter. Soldäcket med sydostläge nås både via vardagsrum och groventré. Parkera bilen gör du i garaget som ingår i hyran.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.