Östra Förstadsgatan 14

Östra Förstadsgatan 14

Slutpris

1 795 000 kr


Östra Förstadsgatan— Trelleborg

Östra Förstadsgatan 14


Slutpris
1 795 000 kr

Östra Förstadsgatan— Trelleborg

Detta parhus är byggt i början på 1900-talet och här har atmosfär och charm bevarats. På bottenvåningen ligger de två ljusa rummen i fil med högt i tak och öppen planlösning mot det nyrenoverade köket. De målade, vita trägolven smälter vackert ihop med moderniseringen. Från köket når man de stenlagda terrasserna i söder och entrén på framsidan har nyligen renoverats med klinkers och golvvärme och härifrån når man toaletten, även den med klinkers. Ovanvåningen rymmer idag två rejäla sovrum, varav det ena lätt kan bli två för den som önskar. Badrummet är helkaklat med dusch i klassisk färgsättning. Huset har genomgått renovering såväl invändigt som utvändigt de senaste tio åren. Bland annat har man fogat om fasaden, dränerat, lagt om taket och byggt kupa i söder, dragit om el, bytt ut golvbjälklag på bottenvåningen och tilläggsisolerat vindbjälklag. Lägg här till en hemtrevlig känsla där gammalt och nytt möts på bästa sätt, då får ni ett perfekt parhus på Östra Förstadsgatan.


Referensnummer
172 103
Boarea/biarea
95/20 kvm
Driftkostnad
19 577 kr/år
Tomtarea
455 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med liten källare
Såld
2014-05-15

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Östra Förstadsgatan 14 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.