Östra Förstadsgatan 14 / Östra Förstadsgatan / Trelleborg

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
172 103
Boarea/biarea
95/20 kvm
Driftkostnad
19 577 kr/år
Tomtarea
455 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med liten källare
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Förstadsgatan 14 såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Förstadsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta parhus är byggt i början på 1900-talet och här har atmosfär och charm bevarats. På bottenvåningen ligger de två ljusa rummen i fil med högt i tak och öppen planlösning mot det nyrenoverade köket. De målade, vita trägolven smälter vackert ihop med moderniseringen. Från köket når man de stenlagda terrasserna i söder och entrén på framsidan har nyligen renoverats med klinkers och golvvärme och härifrån når man toaletten, även den med klinkers. Ovanvåningen rymmer idag två rejäla sovrum, varav det ena lätt kan bli två för den som önskar. Badrummet är helkaklat med dusch i klassisk färgsättning. Huset har genomgått renovering såväl invändigt som utvändigt de senaste tio åren. Bland annat har man fogat om fasaden, dränerat, lagt om taket och byggt kupa i söder, dragit om el, bytt ut golvbjälklag på bottenvåningen och tilläggsisolerat vindbjälklag. Lägg här till en hemtrevlig känsla där gammalt och nytt möts på bästa sätt, då får ni ett perfekt parhus på Östra Förstadsgatan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.