Söderslättsgatan 56 / Innerstaden / Trelleborg

Gedigen tegelvilla i underbara kvarter

Slutpris
3 095 000 kr
Boarea/biarea
126/63 kvm
Driftkostnad
40 163 kr/år
Tomtarea
356 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna parhus på Söderslättsgatan såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Söderslättsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Innerstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Söderslättsgatan - ett helt underbart kvarter i hjärtat av gamla innerstaden med charmiga gatuhus från tidigt 1900-tal och mysiga trädgårdar. Du bor ett stenkast från centrum men med fullkomligt lugn och ro omkring dig. Denna villa byggdes 1910 och har på senare år genomgått flertalet större renoveringar såsom byte av tak, fönster och värmepanna, fogning av fasaden, renovering av kök och badrum m.m.

På bottenvåningen har vi umgängesytor i form av vardagsrum och matrum. Ett sovrum i öster mot den lummiga trädgården. Modernt och smakfullt kök samt gäst-wc.

För Söderslättsgatan karaktäristiskt runt trapphus tar oss till ovanvåningen där vi finner brädgolv i samtliga sov- och allrum. Badrummet är helkaklat i svart och vitt, dusch med glasväggar, spots i taket och golvvärme.

I källaren finns tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Behöver man ännu mer förvaringsutrymme är det bara att nyttja vinden - där är också gott om plats.

I dessa gatuhuskvarter vetter trädgårdarna mot varandra och bildar en underbar oas, avskilt från omvärldens ljud. Här tar fågelkvittret och lugnet över. Muren längst ner i trädgården som skiljer tomten i öster löper vidare mellan tomterna. Trädäck både invid huset och längst ner där kvällssolen kan njutas. Stort vedförråd samt lekstuga.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten