Vindarnas väg 5

Vindarnas väg 5

Slutpris

3 300 000 kr


Knäckekärr— Trelleborg

Vindarnas väg 5


Slutpris
3 300 000 kr

Knäckekärr— Trelleborg

Enplansvilla med källare på Knäckekärr!

Välkommen till populära och barnvänliga Knäckekärr och denna enplansvilla med källare på lugn återvändsgata. Praktiskt planerad med rymligt vardagsrum och matplats i vinkel och anslutning till köket. Köket har gott om plats för förvaring samt utgång till trädgården på baksidan. Det finns tre sovrum samt badrum bekvämt invid varandra. Gästtoalett vid entrén.

Hel källare ger dig otroligt gott om plats. Gillestuga med fungerande öppen spis. Vidare finns ett stort hobbyrum där barnen en gång i tiden hade sitt pingisbord. Tvättstuga med bastu och dusch, samt verkstad och förråd.

Garage och biluppställningsplats invid huset, garaget nås från källaren. Uterum i härligt söderläge och trevlig uppvuxen tomt. Villan har haft endast en ägare sedan byggåret 1970, nu är det dags för en ny familj att ta över och trivas.

Cykelavstånd till skola, förskola och Söderslättshallen. Varmt välkommen!


Boarea/biarea
110/137 kvm
Driftkostnad
25 917 kr/år
Tomtarea
516 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-18

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Vindarnas Väg såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Vindarnas Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.