Vindarnas väg 5 / Knäckekärr / Trelleborg

Enplansvilla med källare på Knäckekärr!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
110/137 kvm
Driftkostnad
25 917 kr/år
Tomtarea
516 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Vindarnas Väg såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Vindarnas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knäckekärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära och barnvänliga Knäckekärr och denna enplansvilla med källare på lugn återvändsgata. Praktiskt planerad med rymligt vardagsrum och matplats i vinkel och anslutning till köket. Köket har gott om plats för förvaring samt utgång till trädgården på baksidan. Det finns tre sovrum samt badrum bekvämt invid varandra. Gästtoalett vid entrén.

Hel källare ger dig otroligt gott om plats. Gillestuga med fungerande öppen spis. Vidare finns ett stort hobbyrum där barnen en gång i tiden hade sitt pingisbord. Tvättstuga med bastu och dusch, samt verkstad och förråd.

Garage och biluppställningsplats invid huset, garaget nås från källaren. Uterum i härligt söderläge och trevlig uppvuxen tomt. Villan har haft endast en ägare sedan byggåret 1970, nu är det dags för en ny familj att ta över och trivas.

Cykelavstånd till skola, förskola och Söderslättshallen. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.