Tornspiregatan 2

Tornspiregatan 2


Tygelsjö— Malmö

Tornspiregatan 2



Tygelsjö— Malmö

Påkostad familjevilla med uterum och arkitektritad trädgård i Tygelsjö!

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad villa i familjevänliga Tygelsjö! Här är endast det bästa gott nog och redan när du parkerar utanför möter din blick vackra arkitektritade planteringar, snygga stenläggningar och välskötta fasader med fin belysning. Hallen välkomnar med vackra Skeppsgolv som följer med dig genom bostaden. Trappan i massiv ek är specialdesignad. Det finns infällda spotlights i tak och väggarna är ljusa. Planlösningen mellan kök och vardgsrum är öppen och inbjudande med fri sikt genom fönsterpartierna till det magnifika uterummet som är placerat i anslutning till vardagsrummet. Pricken över I är den fina braskaminen från Contura som är placerad i hjärtat av rummet. Bakom den finns det en handgjord fondvägg i skiffer. Köket har alla vitvaror som kan önskas inklusive vinkyl. Huset bjuder på fyra sovrum, varav två är på bottenplan och två på ovanplan. Det finns två helkaklade badrum, gäst-toalett samt bastu. Det magnifika uterummet nyttjas så ofta som det går och har utrustats med en egen luftvärmepump. Förlängningen av uterummet är det generösa och påkostade trädäcket med en pergolamarkis. Utemiljön är fantastisk med den arkitektritade trädgården där det växer både vintergrönt och diverse perenner. Det finns trädgårdsbelysning, en vattensten, automatisk bevattning samt garage med automatisk port och plats för förvaring. Lägg därtill parkeringsplats för flera bilar.


Boarea
184 kvm
Driftkostnad
43 845 kr/år
Tomtarea
867 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-17

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Tornspiregatan såldes av oss 2020-05-17. Se alla våra försäljningar i Tygelsjö samt även på Tornspiregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.