Kustroddarevägen 27

Kustroddarevägen 27

Slutpris

2 600 000 kr


Skepparkroken— Vejbystrand— Ängelholm

Kustroddarevägen 27


Slutpris
2 600 000 kr

Skepparkroken— Vejbystrand— Ängelholm

Unik stor tomt med havet som granne

Nu ges tillfälle att förvärva en tomt i Skepparkroken/Björkhagen i Ängelholms kommun. Ett unikt tillfälle där du som köpare ges möjligheten att förverkliga din dröm att bygga eget med havet som granne.

Stor tomt med byggbar del norr om Kustroddarevägen. Den byggbara delen är uppmätt till ungefär 900 m² vilket innebär att tomten får bebyggas med ca 225 m² varav 40-60 m² är komplementsbyggnad. Resterande del av tomten består av ett ”skaft” som går längs Markörvägen ner mot havet och Blockstrandsvägen som betår av ett naturområde. Se detaljplan under dokument och filer. Övriga frågor angående bygglov eller naturtomten vänligen kontakta Ängelholms kommun.

Till fots nås havet där det erbjuds en mycket mysig badstrand i Skepparkroken och den stenlagda bryggan i Björkhagen. Här finns också en välskött och charmig lekplats med ett fantastiskt läge med utsikt över havet. Förskola finns i området, skola i Skälderviken, Magnarp och Vejbystrand, livsmedelsbutik finns i Skälderviken.

Barkåkra station är belägen alldeles i närheten av tomten och nås på några minuter. Härifrån tar tågen dig antingen i riktning mot Förslöv eller mot Ängelholm. Genom området går stadsbuss nr 2 som både kan ta dig ut till Vejbystrand och in till Ängelholm. Man kan enkelt ta sig till Ängelholm och Helsingborg i söder och upp mot Halmstad i norr. Dessutom finns Ängelholms flygplats inom ett par km avstånd.

Kanske är det du som ska bygga din dröm här?


Tomtarea
4 460 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ÄNGELHOLM BARKÅKRA 22:2
Såld
2021-10-09

Mäklarhuset Ängelholm

Denna tomt på Kustroddarevägen såldes av oss 2021-10-09. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Kustroddarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.