Landsvägen 300

Landsvägen 300

Slutpris

5 700 000 kr


Västra Ingelstad— Vellinge

Landsvägen 300


Slutpris
5 700 000 kr

Västra Ingelstad— Vellinge

Renoverad dröm med utsikt över vidderna!

Välkommen till Landsvägen 300, ett hus med anor! Varsamt renoverat de senaste två åren för att bevara äldre detaljer såsom takrosetter, kakelugnar, fönsterbrädor i sten, innerdörrar, takbjälkar mm men med moderna inslag som passar dagens höga levnadsstandard. Redan när man kliver ut bilen möts man av en pampig känsla av huset där man bevarat formen på fönster och den ståndsmässiga trappan till entrén. Innanför entrén finns en stor och rymlig hall med trappan till ovanvåningen. Från hallen når man ett av husets sovrum som idag används som biljardrum, ett stort helkaklat badrum som är inrett modernt med mörkare kakel och klinker, dubbla duschar, integrerad spegel och hyllor samt spotlights. I fil mot mot trädgården på framsidan ligger kök, matsal och vardagsrum. Matsalen är rymlig med en fin bevarad kakelugn i blickfånget (skorten finns men den är inte kontrollerad eller godkänd att elda i). Från matsalen når man sedan vardagsrummet åt ett håll och köket åt andra hållet. Vardagsrummet har även det en kakelugn denna dock enbart som en inredningsdetalj då den saknar skorsten. Stora fönster med utsikt över åkrarna. Köket har gott om arbetsyta och förvaring. Ett grått IKEA-kök i klassisk stil med överskåp med vitrin, svarta vitvaror, laminatbänkskiva och köksö med plats att sitta.. Ovanvåningen är modernt inredd med öppet nock, med synliga takbjälkar i allrummet, ett rum som kan delas i två om fler sovrum behövs. Ett mindre sovrum perfekt som barnrum samt ett stort master med eget badrum och klädkammare. Badrummet är smakfullt inrett med marockanskt klinkergolv, vitt kakel på väggarna och inredning i svart.

Solig trädgård med stor gräsmatta framför huset. På den stora trappan utanför entrén finns en mysigt uteplats som är insynsskyddad. Till huset hör också ett trädgårdsförråd, stor uppfart med palts för flera bilar samt en källare med förvaringsmöjligheter. Fiber är indraget i huset.

Här får man en känsla av att bo på landet med utsikt över åkrarna men med bara några minuters cykeltur till Västra Ingelstad med skola, förskola och tågstation.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 240 kvm
Driftkostnad
40 545 kr/år
Tomtarea
976 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-12

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Landsvägen såldes av oss 2020-10-12. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Landsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.