Stationsgatan 12c / Vellinge

Vid Stortorget i Vellinge ligger denna fina 3:a med stor inglasad balkong.

Slutpris
1 565 000 kr
Boarea
75,6 kvm
Avgift
6 323 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stationsgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på stationsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt i Vellinge finner ni denna fina gavellägenhet med inglasad balkong i härligt söderläge. Stora och ljusa rum i hela lägenheten, sovrum med fönster mot den gröna innergården, kök med plats för matplats för 4 personer, bra med förvaring och bänkytor som underlättar matlagningen. Vardagsrum och matrum i fil där man har möjlighet att inreda matrummet till sovrum om så önskas. Från matrummet nås balkongen. Helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Bo cetralt viid Stortorget i Vellinge med mataffär, bageri och gym på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vellinge

I Vellinge finns närhet till det mesta - butiker, cafeér, bibliotek och badhus nås inom gångavstånd.

Utbud i vardagen

Vellinge centrum med gångavstånd till ICA, Willys, Systembolaget, bageri och butiker. Kommunikation med buss från centrum och Vellinge ängar.

Fritid

Inom korta avstånd från Vellinge finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

I Vellinge finns Södervångsskolan, Framtidskompassen och Herrestorpsskolan inom gång-och cykelavstånd. Flera förskolor finns tex. Södervång, Solblomman, Norrevång, Herrestorp och Asklunda.. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.