Pilvägen 4

Pilvägen 4

Slutpris

4 200 000 kr


Viken— Höganäs

Pilvägen 4


Slutpris
4 200 000 kr

Viken— Höganäs

Pedantiskt skött och väldigt tilltalande Vikenhus-4:a med lugnt och insynsskyddat läge

Välskött, påkostat och smakfullt inredd villa som har genomgått stora viktiga investeringar under åren. Villan är ljus med öppen planlösning samt genomgående vackra vitmenade ekgolv.
Hela taket är utbytt 2021 med ny papp, strö/bärläkt, samt nya betongpannor, plåtningar m.m. Under 2020 sattes det in nya glaspartier i det mysiga uterummet med klinkergolv.
Här finns gästrum, carport under tak, garage med klinkergolv samt elektrisk port. Högt vitmålat plank skapar en mysig och skyddad innerträdgård. Trädäck i söder/västerläge med terrassmarkis. Stensatt uteplats med morgon och kvällssol.
Ett perfekt boende för dig som vill lämna den större villan för att få allt i ett plan. Gångavstånd till ICA UP-hallen, skola, förskola, busshållplats samt gamla Viken och de vackra promenadstråken utmed strandängarna/sandstränder. Trevligt kök samt badrum och WC i modern tappning. Villan har använts mycket sporadiskt på grund av utlandsboende och är därför otroligt välvårdad.


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
31 060 kr/år
Tomtarea
431 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-13

Mäklarhuset Höganäs

Denna villa på Pilvägen såldes av oss 2023-03-13. Se alla våra försäljningar i Viken samt även på Pilvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.