Berga Skogshöjden 15 / Åkers styckebruk / Strängnäs

Enplanshus vid Berga

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
38 889 kr/år
Totalareal
2 103 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Berga Skogshöjden såldes av oss 2019-08-12. Se alla våra försäljningar i Åkers styckebruk samt även på Berga Skogshöjden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Berga Skogshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett välplanerat och insynsskyddat hus i genomgående fint skick. Ett mysigt boende i ett plan med genomtänkt planlösning och härlig atmosfär . Bostaden har dessutom öppen spis och lättmöblerade rum.

Huset omges av en rogivande trädgårds/naturtomt med fruktträd och bärbuskar. Här finner du även en stor och insynsskyddad altan med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. I anslutning till ladan hittar du ett garage med plats för en bil.

Fastigheten är attraktivt belägen i natursköna Berga perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till Stockholm och Södertälje på ett smidigt sätt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.