Mälarstranden - Kullersta 3

Mälarstranden - Kullersta 3

Slutpris

2 250 000 kr


Mälarstranden Kullersta— Eskilstuna— Nyproduktion

Mälarstranden - Kullersta 3


Slutpris
2 250 000 kr

Mälarstranden Kullersta— Eskilstuna— Nyproduktion

Villatomt med enastående vy över Mälaren !

Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar ! Vid Mälarstranden bygger du ditt drömhus på en tomt belägen i sluttande natur med enastående vy mot Mälaren - perfekt både för permanentboende såväl som fritidsboende.

Vid Mälarstranden Kullersta är du granne med solen, tystnaden och Mälaren - passa på att förvärva en villatomt med endast 20 minuter till centrala Eskilstuna. Goda pendlingsmöjligheter med 10-12 minuter till E20 och Svelandsbanan - även shopping, livsmedel och service inom samma avstånd.

Tomten säljs med obligatoriskt entreprenadavtal för Ekholms Bygg - du väljer i lugn och ro ditt drömhus oavsett om du hittat ett typhus eller funderar på en arkitektritad villadröm. Ekholms Bygg uppför under 2022 två villor i Kullersta, och har mångårig erfarenhet av villaproduktioner av högsta kvalitet i Mälardalen.

Länk till kortfilm över området - https://1drv.ms/v/s!Aow0GI-ettYp-g9tbrQYnESx5PF-?e=aPCccH

Detaljplan för området är genomförd - se bilaga under fliken dokument. Kommunalt vatten och avlopp installeras i området 2022 - se dokumentation från Eskilstuna kommun. https://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/utbyggnad-av-va/grundby-sandkullersta-sand/

I närområdet erbjuds musik och mat på Marys Café. Större nöjesevenemang & konserter samt båthamn på Sundbyholms Slott och Sundbyholms Trav cirka 10 km bort. Några hundra meter från Kullersta erbjuds 2 badplatser - Kullerstasand & Slätviken, samt vandringsleder och cykelleder.

Skolor med skolskjuts erbjuds i närheten - 5 km till Vallby skola upp till årskurs 3, årskurs 4-6 på Årsta skola och 7-9 i Skiftinge skola 9 km bort.

Välkommen till Mälarstranden - Kontakta mäklaren för visning !


Tomtarea
1 941 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
ESKILSTUNA KULLERSTA 2:12
Såld
2022-02-05

Mäklarhuset Västerås

Denna tomt på Mälarstranden - Kullersta såldes av oss 2022-02-05. Se alla våra försäljningar i Eskilstuna samt även på Mälarstranden - Kullersta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.