Hallonvägen 9 / Malmsjöstugan / Gnesta

Fritids-, eller permanentboende nära badsjö - Stor & härlig tomt - bara 50 min från Stockholm!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
80/8 kvm
Driftkostnad
26 296 kr/år
Tomtarea
2 277 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Hallonvägen såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Gnesta samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malmsjöstugan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I pittoreska fritidsområdet Malmsjöstugan i Gnesta kommun ligger detta härliga vinter- och sommarnöje som även kan bli ditt permanentboende! Här har man bara 50 minuter till Stockholm och läget endast en dryg mil från småstaden Gnesta är perfekt!

På en stor och härlig trädgårds-, och skogstomt om 2277 kvm med såväl fruktträd som uppvuxna buskar och perenner står detta rymliga men ändå charmiga gula hus och väntar på nästa ägare! Invändigt finns plats för många med öppen planlösning mellan kök med bardisk och vardagsrum. Utgång till en riktigt väl tilltagen inglasad uteplats för hela tjocka släkten eller bridgesällskapet? Grillplats under tak precis utanför glasverandan, perfekt när man skall grilla med gäster oavsett väder! Två rymliga sovrum, en wc, samt badrum från 2004 med dusch och tvättmaskin. När vi väl går ut igen på tomten så möts vi av en stor gräsmatta med lite trevliga bergsknallar och skyddande granar och björkar. Plats för många bilar med en fint grusad uppfart med p-plats samt en vacker stenläggning ända fram till entrén. På baksidan av huset finns en fräsch redskapsbod och en mycket trevlig gäststuga som är fullt inredd och isolerad.

Malmsjöstugan består av såväl fritids-, som permanentboenden och här finns en stor äng och strand till badsjön Malmsjön. Nästan badrocksavstånd från tomten. Cykelvägar och skogspromenader ligger öppna för ett aktivt sommarboende. Gnesta är en pärla i Sörmland allra närmast huvudstaden och kommunikationerna är ypperliga! Pendeltåget går med SL-kortet. Motorvägen E4 tar dig snabbt till storstaden, samtidigt är Trosa och Nyköping längst kusten inte långt bort. Välkomna på visning på Hallonvägen 9!

FILM: Se gärna filmen om lägenheten - från Hemnet gå vidare in till Mäklarhusets annons under "Läs mer hos mäklaren".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.