Grindstugevägen 1

Grindstugevägen 1

Slutpris

2 400 000 kr


Herresta— Mariefred— Strängnäs

Grindstugevägen 1


Slutpris
2 400 000 kr

Herresta— Mariefred— Strängnäs

Fritidshus i populära Herresta!

Välkomna till detta trivsamma fritidshus beläget i populära Herresta i Mariefred. Här möter man en genomgående ljus interiör och en tilltalande planlösning som erbjuder ett sovrum, WC, badrum och fina sällskapsytor i form av ett väl tilltaget vardagsrum.

Stort härligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket är husets givna samlingspunkt där man gärna umgås med familj och vänner. Braskamin som både värmer och höjer mysfaktorn. Utgång till stort härligt inglasat uterum med utsikt över tomten. Rymligt sovrum som nu kombineras som ett allrum, här kan man lätt göra om så man får ett extra rum om så önskas.

Trädgården bjuder på rejäla gräsytor, många olika växter och en fin rad av äppelträd. Här finns också gästhus och ett trädgårdsförråd.

I området finns både båt och badplats.

Med bil tar det ca 12 min till centrala Mariefred. Här finns den trevliga gästhamnen och ett antal restauranger med utsikt mot Gripsholms slott. Bra matbutiker blandad med fina hantverksbutiker. Det tar ca 10 min till Stallarholmen där man finner b.l.a ett mycket fint bageri och en charkbutik.

Från Läggesta tågstation når man Stockholm på knappa 40 minuter. Med bil tar resan ca 60 minuter.


Boarea/biarea
91/30 kvm
Tomtarea
2 215 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-08-12

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna fritidshus på Grindstugevägen såldes av oss 2021-08-12. Se alla våra försäljningar i Mariefred samt även på Grindstugevägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.