Plommonstigen 3

Plommonstigen 3

Slutpris

3 500 000 kr


Ekhov— Mariefred— Strängnäs

Plommonstigen 3


Slutpris
3 500 000 kr

Ekhov— Mariefred— Strängnäs

Trivsam familjevilla med närhet till natur, skolor och Mälarens vatten.

Välkommen till möjligheternas hus! Nuvarande planlösning är 4 rok som enkelt kan bli 6 rok. Entréplan välkomnar med den ljusa något möblerbara hallen med god plats för ytterkläder, trapp till övre plan samt helkaklat badrum i vitt/grått med dusch med glasvägg, handdukstork, wc,kommod, golvvärme och fönster.
Generöst vackert vardagsrum med parkettgolv, tre fönster och utgång mot trädgården samt sep matsalsdel med plats för trevligt umgänge med släkt och vänner. I direkt anslutning till vardagsrummet återfinns det trivsamma barköket med härlig matplats för den stora familjen, välplanerad köksdel med fullständig maskinell utrustning och ingång till tvättavdelningen /grovköket med tvättmaskin, tvättho, varmvattenberedare, garderob och utgång till trädgården. Dessutom finns här ett något mindre sovrum med fönster mot entrén.

Övre plan bjuder på fantastiskt allrum med stor fönsterkupa, trägolv, ljusa väggar och utgång till liten balkong med vy över den egna trädgården. Spatiöst master-bedroom med hel garderobsvägg och två fönster i öster med lite sjöglimt. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum i vitt/grått med duschhörn, wc och handfat i kommod samt en klädkammare. Vidbyggt garage med sep förrådsdel. Perfekt boende för den lilla eller stora familjen med gångavstånd till härlig natur, Mälarens vatten, skolor och den lilla stadens alla faciliteter. Visst eftersatt underhåll.

Promenadavstånd till den lilla stadens alla faciliteter såsom butiker, caféer, Gripsholms anrika värdshus, den vackra kyrkan, Gripsholms golfklubb och mycket mer. Omedelbar närhet till Mälarens vatten med vackra strandpromenader. Här finns både gästhamn och marina. Omgivningarna och den sörmländska naturen inbjuder till promenader, jogging- och cykelturer. Dessutom finns mataffärer såsom ICA och Coop, apotek, vårdcentral, tandläkare och systembolag.
Flera förskolor samt Mariefreds skola och friskolan Gripsholms skola. Här finns också Rekarne Sparbank med besökskontor i centrum.


Boarea/biarea
139/3 kvm
Driftkostnad
39 639 kr/år
Tomtarea
450 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-10-14

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Plommonstigen såldes av oss 2022-10-14. Se alla våra försäljningar i Mariefred samt även på Plommonstigen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Kjerstin Geijerman, mäklare i Strängnäs/Mariefred

Kjerstin Geijerman

Mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.