Skalla Hamnväg 12c

Skalla Hamnväg 12c

Slutpris

3 800 000 kr


Ekviken— Mariefred— Strängnäs

Skalla Hamnväg 12c


Slutpris
3 800 000 kr

Ekviken— Mariefred— Strängnäs

Exklusivt radhus i fina Ekviken!

Välkomna till ett exklusivt och smakfullt boende som andas livskvalitet i vackra Ekviken! Detta är något för den som söker det lilla extra i tillvaron! På Skalla Hamnväg bor man ett stenkast från Mälarens vatten med egen båtplats vid gemensam brygga och badstege för den som vill ta sig ett dopp. Här planeras det även för en bastuflotte inom kort som är tänkt att användas av Ekvikens båtklubb. Det är inte mer än cykelavstånd in till pittoreska Mariefreds stadskärna som bjuder på ett flertal fina restauranger och trevliga butiker i historisk miljö.

Huset präglas av en genomtänkt planlösning och påkostade materialval. En genomgående fin ekparkett på alla golven. Nedre planet har vattenburen golvvärme och det övre planet har vattenburna element och en ny installerad luftvärmepump. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning som inbjuder till umgänge med vänner och familj. Utgång till den härliga altanen med morgonsol. Uteplatsen har delvis tak och ligger mot baksidan av tomten, en perfekt plats för grillning och fina middagar när årstiden tillåter. Det finns även en fin uteplats på hustets framsida. Fräscht helkaklat badrum i vita och ljusgrå färger.

Det övre planet bjuder på hela fyra sovrum varav två har plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ett av det större sovrummen kan användas som allrum/vardagsrum om så önskas. Helkaklat badrum i vita och ljusgrå färger. Här finner man även en klädkammare i anslutning till den inre hallen.

Härlig tomt på baksidan av huset med gräsmatta och staket som inramning.

Tågstationen Jagbacken med Östra Sörmlands järnväg som tar dig till Mariefred eller Taxinge Slott sommartid och vid julmarknader.

Närhet till den lilla stadens alla faciliteter såsom butiker, caféer, Gripsholms anrika värdshus, den vackra kyrkan, Gripsholms golfklubb och mycket mer. Omedelbar närhet till Mälarens vatten med vackra strandpromenader. Här finns både gästhamn och marina. Omgivningarna och den sörmländska naturen inbjuder till promenader, jogging- och cykelturer. Dessutom finns mataffärer såsom ICA och Coop, apotek, vårdcentral, tandläkare och systembolag.
Flera förskolor samt Mariefreds skola och friskolan Gripsholms skola. Här finns också Rekarne Sparbank med besökskontor i centrum.

Välkomna på visning av ett boende som behöver upplevas på plats!


Boarea
116.5 kvm
Avgift
4 626 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna radhus på Skalla Hamnväg såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Mariefred samt även på Skalla Hamnväg.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.