Åkerbyslingan 2

Åkerbyslingan 2

Slutpris

6 600 000 kr


Sundby Strand— Stallarholmen— Strängnäs

Åkerbyslingan 2


Slutpris
6 600 000 kr

Sundby Strand— Stallarholmen— Strängnäs

Nyproducerad villa i två plan!

På Åkerbyslingan 2 ska det produceras ett karaktärsfullt och stilrent tvåplanshus med påkostade material, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär . Ett exklusivt boende som dessutom har härlig rymd med generös takhöjd, bra läge i området och fönster i flera väderstreck. Här möten man en genomgående ljus interiör, en genomtänkt planlösning med b.l.a fyra väl tilltagna sovrum och härliga sällskapsytor om inbjuder till umgänge.

Det finns möjlighet att vara med och påverka val av material till både kök, badrum och tvättstuga. Man kan även vara med och påverka den interiöra färgsättningen.

Det här hemmet är som gjort för den som söker det lilla extra i tillvaron, perfekt beläget i populära Sundby Strands! Här finner man ett flertal badplatser i området.

Huset består bland annat av ett påkostat, ljust och elegant kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagna ytor, stora fönster som släpper in solens strålar och generös takhöjd samt fyra rymliga sovrum. Badrummen är påkostade, smakfulla och eleganta. Vattenburen golvvärme på båda planen.

Huset kommer att stå på en iordningställd trädgårdstomt med fin gräsmatta och en stenmur som ramar in på ett fint sätt.

Kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
190 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-12-21

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Åkerbyslingan såldes av oss 2021-12-21. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Åkerbyslingan.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.