Marktegelvägen 1

Marktegelvägen 1

Slutpris

6 500 000 kr


Sundby Strand— Stallarholmen— Strängnäs

Marktegelvägen 1


Slutpris
6 500 000 kr

Sundby Strand— Stallarholmen— Strängnäs

Välkomna till ett boende som andas livskvalitét beläget i populära Sundby Strand i Stallarholmen. Här möter man en genomgående ljus interiör och en genomtänkt planlösning. Huset är i mycket gott skick!

Vackert ljust stengolv med golvvärme i hela huset. Tak upp i nock i vissa delar av huset ger en skön känsla av rymd. Längs hela långsidan mot uteplatsen finner man fantastiska fönsterpartier från golv till tak som ger ett mycket fint ljusinsläpp. Huset kännetecknas av öppna ytor och påkostade materialval.

Vardagsrummet består av en stor härlig sällskapsyta med öppen planlösning mot kök och matplats. Luftvärmepump från 2021 som används framförallt för kyla varma sommardagar. Braskamin från Contura som både värmer och höjer mysfaktorn. Härligt kök med vita skåpluckor och vitvaror från välkända leverantörer i rostfri design.

Det här hemmet är som gjort för den som söker det lilla extra i tillvaron, perfekt beläget i populära Sundby Strands hjärta. Egen båtplats vid gemensam brygga och ett flertal
badplatser i området. Sjövatten finns för bevattning.

50 m till fin biotopskyddad skog med stigar för fina vandringar och svampplockning.

Effektiva solpaneler installerades 2018. Huset gör av med 8558 kWh och försäljning av el är 5378 kWh vilket gör att nettot blir 3180 kWh.

Pool med ny luftvärmepump från 2021.

Välkommen på visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea/biarea
143/18 kvm
Driftkostnad
29 810 kr/år
Tomtarea
941 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-25

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Marktegelvägen såldes av oss 2022-04-25. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Marktegelvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.