Bataljonsgatan 10a

Bataljonsgatan 10a

Slutpris

3 490 000 kr


Eldsundsviken— Strängnäs

Bataljonsgatan 10a


Slutpris
3 490 000 kr

Eldsundsviken— Strängnäs

Nyligen producerad fyra med underbar balkong

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet vars exklusiva känsla är genomgående. Här erbjuds en boyta om 103 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Denna bostad på andra våningen bjuder bland annat på generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och behagliga färgval.

Den välplanerade och praktiska hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett härligt och lättmöblerat vardagsrum samt ett stilrent, modernt och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i marmor och skåpluckor i grå kulör. Det större sovrummet är harmoniskt och rogivande och har stor walk in closet, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns två mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är fräscht, påkostat och smakfullt med vägghängd wc, duschkabin, handfat, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har bostaden en fin och liten gästtoalett.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, morgonsol och plats för ett mindre bord och stolar!

För dig som söker det lilla extra, detta boende behöver upplevas så varmt välkommen!


Boarea
103 kvm
Avgift
4 893 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-03-19

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Bataljonsgatan såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Bataljonsgatan.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.