Sundbyvägen 13G

Sundbyvägen 13G

Slutpris

1 875 000 kr


Sundby Park— Strängnäs

Sundbyvägen 13G


Slutpris
1 875 000 kr

Sundby Park— Strängnäs

Fräsch fyra i Sundby Park

Välkommen till en kvadratsmart och ljus lägenhet i riktigt bra skick med fint barnvänligt läge i Sundby Park. En tilltalande planlösning som bjuder på fyra rum vara tre sovrum. En härlig atmosfär med närhet till både natur och Mälarens vatten.

Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning och är lägenhetens givna samlingsplats och inbjuder till umgänge. Fräscht helkaklat badrum i fina färger.

Vidare så finner man en fantastisk uteplats med gott om plats för möblering och grillhörna. Fjärrstyrd elmarkis finns för soliga sommardagar. Platsbyggda blomlådor, perfekt för den som uppskattar egen odling.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge, nära skolor, förskolor och med Mälaren runt hörnet och ett stall ett stenkast bort! Västervikshamnen och Centrum finns på cykel och promenadavstånd. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Välkomna på visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea
64 kvm
Avgift
4 198 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-01-20

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Sundbyvägen såldes av oss 2023-01-20. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Sundbyvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.