Sundbyvägen 49

Sundbyvägen 49

Slutpris

3 800 000 kr


Sundby Park— Strängnäs

Sundbyvägen 49


Slutpris
3 800 000 kr

Sundby Park— Strängnäs

UNIK VINDSLÄGENHET I POPULÄRA SUNDBY PARK

En unik och topprenoverad insynsskyddad vindslägenhet i lugna Sundby Park med sjöutsikt och dubbla infällda balkonger i olika väderstreck. Lägenheten har en fantastisk takhöjd med imponerande ryggåstak. Denna fyra rum och kök har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och ett genomgående vackert fiskbensgolv i hela lägenheten. Två helkaklade badrum med takdusch. Tre sovrum, varav ett är inrett till kontor. Alla ytskikt är renoverade med fingertoppskänsla och det finns gott om platsbyggd förvaring från golv till tak. Huset är omgivet av stora ekar och det finns gott om fina promenadstråk invid Mälaren och med närhet till förskola och skola. Fria parkeringsplatser med laddstationer. Promenadavstånd in till centrala Strängnäs.

Från Resecentrum tar man sig snabbt till Stockholm C eller Eskilstuna, perfekt pendelavstånd för den som vill ha ett idylliskt boende men jobbar i större städer.

Ett boende som behöver upplevas på plats!


Boarea
100 kvm
Avgift
6 066 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-12-30

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Sundbyvägen såldes av oss 2023-12-30. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Sundbyvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.