Nybohms gränd 2

Nybohms gränd 2

Slutpris

5 200 000 kr


Torshälla— Eskilstuna

Nybohms gränd 2


Slutpris
5 200 000 kr

Torshälla— Eskilstuna

Tillfälle att förvärva två 1800-tals villor

Mitt bland Torshällas äldre charmiga kvarter finner ni dessa två pampiga 1800-talsvillor. Huvudbyggnaden i två plan om ca 200 kvm erbjuder såväl högt i tak, stora fönster och karaktäristiska drag invändigt så som spegeldörrar, höga lister, öppen spis och gedigna trägolv. Renoveringar har utförts med försiktighet och har bevarat de tidstypiska detaljerna från förr.

Det extra boningshuset om ca 80 kvm som genomgick en totalrenovering 2008 möjliggör för såväl ett generations boende, uthyrning eller egen verksamhet. Ett bra tillfälle att finansiera en stor del av boendekostnaden och själv bo för en billig peng. För att hålla nere boendekostnaderna har fjärrvärme installerats som uppvärmningskälla.

Utomhus erbjuds ett inglasat utrum som är ett ombyggt stall, perfekt plats för matbord och en trevlig soffgrupp. Det ombyggda vagnslidret nyttjas idag som ett garage men endast fantasin sätter gränser för hur det kan förvandlas framöver.
På tomten finns ett mindre uthus som nyttjas som ateljé, stora fönster och indragen el.
Trädgården är designad med inspiration från en japansk trädgård. Fantastisk grusgång som ringlar sig runt brunnen mitt på innergården, en oas att tillbringa alla årstider i.

En fantastisk möjlighet att förvärva en fastighet med obegränsade möjligheter. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
200/79 kvm
Driftkostnad
66 816 kr/år
Tomtarea
797 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-09

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Nybohms gränd såldes av oss 2023-05-09. Se alla våra försäljningar i Torshälla samt även på Nybohms gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.