Fritz Österbergs väg 11

Fritz Österbergs väg 11

Slutpris

1 550 000 kr


Betsö— Åkersberga— Österåker

Fritz Österbergs väg 11


Slutpris
1 550 000 kr

Betsö— Åkersberga— Österåker

Drömmen om ett fritidshus på en ö kan bli din!

Här finns en fantastisk möjlighet att skapa ditt eget paradis med lite kärlek och omtanke. Betsö är verkligen en ö att förälska sig i. Stigarna, den lummiga grönskan, husen och de vackra vassruggarna och klipphällarna. Från ön kan du njuta av att se skärgårdstrafiken passera och öns belägenhet gör att det lättillgängligt.

Från Norra Betsö Brygga där Waxholmsbåten lägger till följer du den vackra skogsstigen fram till huset. De olika vägarna är utmärka så det är lätt att hitta. Stigen slingrar sig genom grönskande skog och blåbärsris, vilket ger en känsla av ro och frid redan vid ankomsten. Huset är beläget på ett berg, omgivet av uppvuxna träd som skänker både skugga och ro för själen. Genom träden skymtar det glittrande vattnet i väster och en stig leder ner till badhällar där du kan njuta av sommarens svalkande dopp. Huset ligger insynsskyddat och du har din egna privata sfär på tomten. Det är endast 4 hus efter fastigheten, sedan tar stigen slut. Det gör att du bor på en lugn del av ön, borta från storstadens hektiska liv, men ändå nära och bra utgångspunkt för utflykter.

Huset, som är i behov av lite omsorg, har en lantlig charm som överraskar på insidan. Det lilla köket, med sitt trägolv och blåa detaljer, möjliggör mysiga måltider. Den murade spisen i allrummet skapar en ombonad och trivsam atmosfär, perfekt för svala kvällar med en kopp te och en god bok. Altanen utanför allrummet gör det lilla huset större och här finns plats för middagar med familj och vänner.

Här kan du börja ditt ö-liv direkt och successivt utveckla fastigheten efter dina egna drömmar och behov. Med närhet till natur och vatten, och med möjlighet att sätta din egen prägel på huset, har du alla förutsättningar att skapa en plats för återhämtning och njutning.

Missar inte chansen att förvandla detta fritidshus till din egen pärla i skärgården. Välkommen hem!


Boarea
27 kvm
Driftkostnad
8 429 kr/år
Tomtarea
2 283 kvm
Rum
1 rum
Såld
2024-07-19

Mäklarhuset Vaxholm

Denna fritidshus på Fritz Österbergs väg såldes av oss 2024-07-19. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Fritz Österbergs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.