Mäklare i Vaxholm

Michelle Thöming

Mäklare i Vaxholm

Michelle Thöming

Jag brinner för att mina medarbetare ska känna sig motiverade och ha de bästa förutsättningarna för att lyckas i sitt arbete. Motiverade och engagerade medarbetare tillsammans med innovativa lösningar är nyckeln till att våra kunder ska få den absolut bästa mäklartjänsten som finns i branschen. Mitt arbete är att se till att de förutsättningarna finns och utveckla inför framtiden.

Mäklarhuset Vaxholm/Österåker/Norrtälje/Skärgård

Vi är ett starkt team som alla vill göra det lilla extra för varje kund. Med kontor i Vaxholm, Österåker och Norrtälje täcker vi hela kuststräckan från Nämdö i söder upp till Singö i norr och kan hjälpa våra kunder att hitta ett boende i denna härliga miljö. Vi har specialutbildade mäklare för skärgård, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntan.

Innovativa lösningar för att optimera

Vi har den senaste och bästa tekniken för att kunna erbjuda smart marknadsföring, så att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar på en allt mer digital bostadsmarknad.

"Motiverade medarbetare och innovativa lösningar ger nöjda kunder"
HittaMäklare
5.0Hitta till oss


Mäklarhuset Vaxholm Hamngatan 28 185 32 Vaxholm

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.