Runöbacken 1 / Centrala Åkersberga / Åkersberga / Österåker

Ljus och fin gaveltrea i populära Runö Backe!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
ca 72 kvm
Avgift
5 233 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Runöbacken såldes av oss 2019-09-09. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Runöbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Åkersberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i denna fräscha 3:a i familjärt område med radhuskänsla. Denna välplanerade bostad erbjuder ett rymligt och ljust vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats. Lägenheten är placerad i gavelläge vilket skapar en privat och ljus känsla. I anslutning till entrén finner du lägenhetens balkong med gott om plats för en matgrupp. Lägenhetens badrum är inrett i fräscha materialval, här kan du njuta av ett bad i det nyinstallerade bubbelbadkaret. I avgiften ingår det en parkeringsplats med elstolpe, vindsförråd, tv basutbud, fiber, vatten och värme. Här bor du nära Ekbackens grönområde, Åkers kanal och centrala Åkersberga med stora utbud av butiker och restauranger. På innergården finns det bänkar, grillmöjlighet och även lekplats för de yngre. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.