Svinningeuddsvägen 14 C

Svinningeuddsvägen 14 C

Slutpris

6 550 000 kr


Svinninge— Åkersberga— Österåker

Svinningeuddsvägen 14 C


Slutpris
6 550 000 kr

Svinninge— Åkersberga— Österåker

Exklusivt 128 kvm stort BRF-parhus i idylliska Svinnige med skärgård och skog runt knuten!

Välkommen till detta exklusiva bostadsrättsparhus om 128 kvm i populära och eftertraktade Svinninge. Här erbjuds du ett stilrent hem som präglas av moderna materialval, fantastisk rymd med högt i tak, öppen planlösning samt stora fönsterpartier från golv till tak där ljuset flödar in. Det moderna Marbodalköket ligger i öppen planlösning med köksö i marmor mot vardagsrum och matplats öppet upp till nock. Här erbjuds optimala ytor för socialt umgänge för både familj och vänner. Huset är fördelat på två plan med tre sovrum, stor hall, allrum, två badrum, kök, tvättstuga, TV-rum samt vardagsrum med utgång till den 90 kvm stora altanen och den perfekt planerade trädgårdstomten med förmånligt syd/väst läge.

Den optimala planlösning gör det möjligt för ytterligare ett sovrum, perfekt för den lilla som den stora familjen. Bostaden har genomgående vitbetsad ljus ekparkett samt klinkers i badrum, tvättstuga och hall. Det är genomgående vattenburen golvvärme i hela huset.

Trädgården har lekställning, pergola med chinsräcke, fruktträd, jordgubbsland, förråd och vackert anlagda rabatter.

Här bor du i ett barnvänligt fantastiskt läge med närhet till skog och natur, Stockholms skärgård, badplatser, lekplats och kommunikation, endast ca 20 min till Stockholm city.
Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen på visning!


Boarea
ca 128 kvm
Avgift
4 168 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-08

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna parhus på Svinningeuddsvägen såldes av oss 2021-11-08. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Svinningeuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.