Trossgränd 3 / Bammarboda / Åkersberga / Österåker

Fantastisk familjevilla i lantlig skärgårdsmiljö med havsutsikt

Referensnummer
429 816
Boarea
ca 164 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Välkomna till Trossgränd 3, här erbjuds en perfekt planerad familjevilla om 164 kvm. Huset är fördelat på två plan med fyra bra planerade sovrum, allrum, vardagsrum, kök, två badrum samt tvättstuga med groventré. Utöver detta finns det även två rymliga klädkammare samt garage med förvaringsmöjligheter. Bostadens kakelugn är centralt belägen i vardagsrummet för att njutas av under krispiga vinterkvällar. Den generösa trädgårdstomten ger dig möjligheten för att låta kreativiteten flöda, här ges möjligheten för odling, lek, spel och vad som mer önskas.

Här bor du med närheten till Stockholms skärgård, grönområden, Roslags kulla, bad och båtplatser och mer där till.
Busshållplatsen är belägen endast 100 meter från bostaden som tar dig in till Centrala Åkersberga och vidare in mot centrala Stockholm med Roslagsbanan.
I Roslags-kulla finns både förskola och grundskola i lantlig skärgårdsmiljö.

Detta är boendet som lämnar önskelistan tom!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Fasad
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn