Älta idrottsväg 31

Älta idrottsväg 31

Slutpris

11 003 000 kr


Älta Idrottsplats— Älta— Nacka

Älta idrottsväg 31


Slutpris
11 003 000 kr

Älta Idrottsplats— Älta— Nacka

Strandtomt i Älta till salu!

Ett unikt tillfälle att förvärva en av Ältas strandtomter belägen på en lugn återvändsgata!

Känslan att kunna ta sitt morgonkaffe och gå ner till bryggan och ta ett morgondopp, eller njuta av solnedgången i detta härliga västläge torde vara oslagbar! Tomten är lummig med uppvuxna fruktträd, bärbuskar och vackra rabatter. Den plana och välskötta gräsmattan gränsar mot Ältasjön. Flytbryggan med elmotor följer med köpet av fastigheten och tar dig ut på Ältasjön för sol och bad eller varför inte en mysig fisketur som kan ge en fångst av både abborre och kräftor.

Huset är en 1 1/2 plansvilla med trevlig planlösning. Öppna sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum varifrån man har utsikt mot sjön. Ett stort inglasat och vinterbonat uterum med skjutbara glaspartier ut mot altanen och trädgården bjuder in till stora sammankomster året runt. Smakfullt renoverade badrum, kök och tvättstuga, tre sovrum och allrum på det övre planet och ytterligare sovrum/arbetsrum på entréplanet. Ett dubbelgarage har inretts till ett rum för tonårshäng med både gym och filmhörna men kan återställas till garage om behovet finns.

Här bor ni med ett centralt läge i Älta med närhet till Älta IP med fin konstgräsplan, tennishall och utegym. Bra busskommunikationer till både Gullmarsplan och Slussen men även tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.
Vill ni vakna upp varje morgon till en fantastisk sjöutsikt med kort avstånd in till Stockholm city och med ett välplanerat boende är ni varmt välkomna på visning!


Boarea
159 kvm
Driftkostnad
37 906 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.