Älta idrottsväg 31 / Älta Idrottsplats / Älta / Nacka

Strandtomt i Älta till salu!

Slutpris
11 003 000 kr
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
37 906 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Totalareal
1 058 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Älta Idrottsväg såldes av oss 2017-09-14. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Älta Idrottsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta Idrottsplats är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt tillfälle att förvärva en av Ältas strandtomter belägen på en lugn återvändsgata!

Känslan att kunna ta sitt morgonkaffe och gå ner till bryggan och ta ett morgondopp, eller njuta av solnedgången i detta härliga västläge torde vara oslagbar! Tomten är lummig med uppvuxna fruktträd, bärbuskar och vackra rabatter. Den plana och välskötta gräsmattan gränsar mot Ältasjön. Flytbryggan med elmotor följer med köpet av fastigheten och tar dig ut på Ältasjön för sol och bad eller varför inte en mysig fisketur som kan ge en fångst av både abborre och kräftor.

Huset är en 1 1/2 plansvilla med trevlig planlösning. Öppna sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum varifrån man har utsikt mot sjön. Ett stort inglasat och vinterbonat uterum med skjutbara glaspartier ut mot altanen och trädgården bjuder in till stora sammankomster året runt. Smakfullt renoverade badrum, kök och tvättstuga, tre sovrum och allrum på det övre planet och ytterligare sovrum/arbetsrum på entréplanet. Ett dubbelgarage har inretts till ett rum för tonårshäng med både gym och filmhörna men kan återställas till garage om behovet finns.

Här bor ni med ett centralt läge i Älta med närhet till Älta IP med fin konstgräsplan, tennishall och utegym. Bra busskommunikationer till både Gullmarsplan och Slussen men även tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.
Vill ni vakna upp varje morgon till en fantastisk sjöutsikt med kort avstånd in till Stockholm city och med ett välplanerat boende är ni varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration