Älta strandväg 54

Älta strandväg 54

Slutpris

8 300 000 kr


Kolarängen— Älta— Nacka

Älta strandväg 54


Slutpris
8 300 000 kr

Kolarängen— Älta— Nacka

Med en vacker sjöutsikt och ett högt och fritt läge, ett stenkast från Nacka Naturreservat, ligger denna enplansvilla med inredd källare och integrerat dubbelgarage. Ytan är 101 kvm på vardera plan. Huset byggdes på 40-talet och under senare delen av 70-talet gjordes en tillbyggnad. På entréplanet finns kök, 3 sovrum men planlösningen ger möjlighet till ytterligare sovrum om så önskas. Ett generöst vardagsrum varifrån man kan njuta av utsikten över den vackert glittrande Ältasjön. I källarplanet finns ett sovrum, rymlig tvättstuga, ett stort badrum med relaxavdelning och gym. I badrummet finns både jaquzzi och duschhörna.

Den grönskande tomten har både kuperade bergsknallar och plan gräsyta som bjuder in till lek för barnen. En stor uteplats i härligt sydväst läge omgärdad av vildvin, kaprilfol, syrén och hägg som bjuder in till gemenskap under sommarens varma dagar tills solen går ner över sjön.

Kolarängen är ett barnvänligt och naturskönt villaområde i Älta med närhet till badplats och Älta IP. Härifrån tar du dig med buss till Slussen eller Gullmarsplan. Närservice finner ni i Älta centrum och för ett större utbud nås Sickla köpkvarter med bil inom 10 minuter.


Boarea/biarea
101/101 kvm
Driftkostnad
28 197 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.