Anemonvägen 36 / Södra Hedvigslund / Älta / Nacka

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 360 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Anemonvägen såldes av oss 2019-02-01. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Anemonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Superfin 4:a om 91 kvm i barnvänliga och relativt nybyggda Södra Hedvigslund. Bostaden stod inflyttningsklar i december 2016 och har genomgående ljusa och smakfulla ytskikt och materialval. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp utan att ge insyn. En stor inglasad balkong i sydvästläge med fri sikt mot Hedvigslundsparken.
Trevlig bostadsrättsförening som både har tvättstuga och gästlägenhet att erbjuda sina medlemmar.

Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med naturen inpå knuten och lekparken med strövområden precis i anslutning till huset. Förskola i området och gångavstånd till Sigfridsborgsskolan med åk. F-6. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan. Närservice hitta ni i Älta centrum men från detta område ligger Tyresö centrum väldigt nära med ett stort utbud av restauranger och affärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration