Anemonvägen 36 / Södra Hedvigslund / Älta / Nacka

Boarea
91 kvm
Avgift
5 360 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Superfin 4:a om 91 kvm i barnvänliga och relativt nybyggda Södra Hedvigslund. Bostaden stod inflyttningsklar i december 2016 och har genomgående ljusa och smakfulla ytskikt och materialval. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp utan att ge insyn. En stor inglasad balkong i sydvästläge med fri sikt mot Hedvigslundsparken.
Trevlig bostadsrättsförening som både har tvättstuga och gästlägenhet att erbjuda sina medlemmar.

Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med naturen inpå knuten och lekparken med strövområden precis i anslutning till huset. Förskola i området och gångavstånd till Sigfridsborgsskolan med åk. F-6. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan. Närservice hitta ni i Älta centrum men från detta område ligger Tyresö centrum väldigt nära med ett stort utbud av restauranger och affärer.
Anmäl intresse till ansvarig mäklare och för mer information!

Bilder
Sponsrade länkar
Kök från Vedum med plats för stor matgrupp
Stilfullt kakel ovan köksbänken
Utgång till balkongen i anslutning till matplatsen
Generös inglasad balkong
Vacker och fri utsikt över Hedvigslundsparken
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Visa alla 36 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL
  Hall med bra förvaringsmöjligheter i en generös garderob med skjutdörrar av spegelglas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en fin vitlaserad ekparkett som är genomgående i resten av bostaden.

  SOVRUM 1
  Direkt till höger om entrén ligger det större av sovrummen med plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och på golvet den fina vitlaserade ekparketten. En fondvägg av liggande träpanel blir till en smakfull detalj i rummet. Ingång till en separat klädkammare praktisk garderobslösning.

  SOVRUM 2 & 3
  Två identiska sovrum med platsbyggda garderober med skjutdörrar.
  Vitmålade väggar och parkettgolv.

  BADRUM
  Ett stilfullt badrum med ett blankt marmorlikt klinker på väggar och golv som ger en exklusiv känsla. Golvvärme och handdukstork ger komfort. Dusch bakom dörrar av klarglas. Handfat med kommod, spegel med belysning samt wc. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare som komplettering till föreningens tvättstuga samt väggskåp för dold förvaring. Infällda dimbara spotlights i taket.

  WC
  Separat wc med vitmålade väggar och samma vackra klinker som i badrummet på golvet. Tvättställ, spegel med belysning samt ett väggskåp.

  VARDAGSRUM
  Ljust och öppet vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Öppen planlösning mot kök och matplats. Vitmålade väggar och på golvet följer den vackra parketten skarvlöst vidare från hall till kök.

  KÖK
  Ljust och modernt kök med vita släta luckor från Vedum. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin - alla vitvaror från Siemens. Bra med arbetsytor längs köksbänken i vit slitstark laminat. Ovan köksbänken sitter det stilfulla marmorliknade kaklet. Spotlights under överskåpen. Matplats vid fönstret för stort matbord. Utgång till den stora inglasade balkongen.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  91 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 (3 sovrum)
 • Våning
  2 av 4
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Bergvärme
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration ej utförd
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Föreningen har ett avtal med Telia för gruppanslutning av trippel play (TV, Bredband, IP telefoni) och debiteras tillsammans med månadsavgiften.
Balkong
 • En generös inglasad balkong i vinkel. Glaspartierna är helt skjutbara för att få en öppen känsla under sommarens varma dagar. Detta blir till ett uterum att nyttja under årets alla dagar. Balkongen är belägen i härligt sydvästläge med fri och härlig utsikt över Hedvigslundsparken.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats utan tak samt parkeringsplats i carport finns att hyra mot en avgift. Eluttag finns för båda typer av
  parkeringsplatser.
Ekonomi
 • Avgift
  5 360 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Bostadsrättstillägg
 • Försäkring
  125 kr/mån
 • Hushållsström
  530 kr/mån
 • Bredband, Kabel-TV och IP telefoni
  231 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  886 kr/mån
 • Årlig elförbrukning
  3568 kWh/år
 • Antal personer i hushållet
  3
 • Kommentar, driftkostnad
  Detta hushåll består av tre personer som under ett år förbrukar ca 3568 kWh/ år i hushållsel. I kostnaden för el ingår nätkostnaden från Nacka energi samt förbrukningen.
  I kostnaden för hemförsäkring ingår kostnaden för bostadsrättstillägg.
  Ett obligatoriskt tillägg på 231 kr/mån för Bredband, Kabel-TV och IP telefoni via Telia debiteras av föreningen tillsammans med månadsavgiften.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 163 kr, betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  465 kr
 • Andel i förening
  0,0285300
 • Andel av årsavg.
  0,0285305
 • Andelstal insats
  0,0285300
 • Pantsättning
  Bostadsrätten är pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Mispeln.
 • Allmänt
  Föreningen består av 2 fastigheter (fördelat i 4 hus) med 42 bostadsrätter i området Södra Hedvigslund som är beläget i Älta. Inflyttning skedde under september 2016 – februari 2017. Området i Södra Hedvigslund har uppförts av Småa mellan 2008 och 2017.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till varje lägenhet tillhör ett förråd.

  I källaren i hus G på Buxbomsvägen 12 finns en gemensam tvättstuga. Där finns två tvättmaskiner, torkskåp,
  torktumlare och tvättho.

  I hus H, Buxbomsvägen 14, finns ett stort gemensamt källarförråd som alla har tillgång till. Där kan du förvara cyklar och bildäck.

  Gästlägenhet för föreningens medlemmar är belägen i källaren på hus G, Buxbomsvägen 12.
  Denna kan hyras av lägenhetsinnehavaren för övernattning av tillfälliga gäster, barnkalas eller annan sammankomst. Här finns ett sovrum med en dubbelsäng, toalett med dusch, vardagsrum med soffor och bord samt ett pentry med köksbord, kokplattor, mikro och kylskåp.

  Odlingslotter finns tillgängliga och kan tecknas utan kostnad.
Området
 • Området:
  Södra Hedvigslund är ett nytt område som vuxit upp i Älta med villor, radhus, parhus och flerbostadshus i spännande modern arkitektur i mjuka färger, där man jobbat mycket med roliga arkitektoniska detaljer och generösa ljusinsläpp. Området ligger ett stenkast från naturen med vackra promenadstråk och motionsspår. Förskola finns i området och fler förskolor och skolor inom kortare promenadavstånd. Detta är ett mycket barnvänligt område med en fin och rolig park med både fotbolls- och basketplan samt skateboardramp.

  Bostaden ligger nästan granne med Erstaviksområdet, Nackareservatet och Älta mosse som har milsvida skogar, sjöar med härliga bad samt fiskemöjligheter. I Älta finns även tillgång till sjöar som till exempel Flaten, Ältasjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Strålsjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära Erstaviksbadet. Inom cykelavstånd finns ishall, idrottsplats och tennishall. Lekplatser och grönområden finns det flera stycken i området.

  Sjöarna i närheten är förutom den intilliggande Ältasjön med badmöjligheter även Flaten, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära Erstaviksbadet.

  I närliggande Älta centrum finns det idag följande service och butiker:
  Apotek Hjärtat, Bibliotek, kulturhuset Älta Kulturknut, fritidsgård, Ältapraktiken, BVC och MVC, Älta Salongen, ICA Färskvaruhall med postservice, Peking 2 (restaurang), Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori - Söta drömmar, Älta Träffen (restaurang), Fiorista (blomsterhandel), Lullaby (fotostudio) samt Mäklarhuset.

  De skolor som finns i Älta är:
  Sigfridsborgsskolan med årskurser F-6.
  Älta skola med årskurser F-6.
  Stavsborgsskolan med årskurser F-9.
  Inspira med åk. F-2

  Ett större utbud av affärer och restauranger finns inom cykelavstånd i Tyresö Centrum.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }