Blåbärsslingan 15 / Hedvigslund / Älta / NACKA

BR-radhus i attraktivt område

Slutpris
4 250 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
5 066 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Blåbärsslingan såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Blåbärsslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva detta BR-radhus med trädgård i fritt läge och altan med dag- och kvällssol. I ett populärt område i Älta, med en blandning mellan villor, radhus och grändhus ligger detta välplanerade radhus om 97 m² fördelat på 4 r o k samt med en möblerbar hall på övervåningen som med fördel kan göras om till ytterligare ett sovrum. Vardagsrum, Helkaklat duschrum och badrum med badkar och tvättmöjligheter. Trädäckad altan på bostadens baksida med ett privat och insynsskyddat läge följt av gräsmatta, vilken kantas av en mindre bergsknalle som ligger intill. Markiser över altanen och även över sovrummen som vetter mot baksidan. På några minuters promenad når du Älta centrum med närservice, bra busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan och nära förskolor och skolor. I Älta bor man nära naturen med vackra promenadstråk och flertalet badsjöar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration