Evalundsvägen 132

Evalundsvägen 132

Slutpris

5 030 000 kr


Sigfridsborgsområdet— Älta— Nacka

Evalundsvägen 132


Slutpris
5 030 000 kr

Sigfridsborgsområdet— Älta— Nacka

SMAKFULLT RENOVERAT GAVELRADHUS!

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

I ett lugnt och barnvänligt radhusområde ligger detta smakfullt renoverade gavelradhus. Detta är ett av få radhus där man byggt ut entrédelen för att skapa en rymligare hall med bra förvaringsutrymmen.

Hela huset har under senare år renoverats och fått nya ytskikt. Tre badrum, ett på varje våningsplan, är renoverade i en modern stil. Stora sällskapsytor på entréplanet mellan kök och matplats. Fyra sovrum och ett stort allrum i källaren, perfekt som hobby- eller biorum.

Nybyggd altan på baksidan av huset med glasräcke i ett härligt sydvästläge. Plan gräsmatta som bjuder in till lek för barnen och som även löper runt huset till entrésidan. Nedanför huset ligger den nybyggda parkleken. Till fastigheten hör ett garage i länga. Även flertalet öppna parkeringsplatser finns att förfoga över.

I detta område kan barnen gå till skolan utan att passera en väg och du själv har busshållplatsen inom någon minuts gångavstånd.
Älta är känt för att vara ett lugnt och barnvänligt området med en vacker natur som omringar vår by. Vi har flertalet badsjöar, fina lekplatser för barnen och en trevlig idrottsförening med flertalet idrottssektioner för både barn och vuxna.


Boarea/biarea
129/58 kvm
Driftkostnad
82 531 kr/år
Tomtarea
222 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-03-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.