Lillvägen 36 / Hedvigslund / Älta / Nacka

Smakfullt renoverad 4/5:a i barnvänligt område

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
5 919 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillvägen såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lillvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna mycket fräscha och ljusa hörnlägenhet i två plan med hög trivselfaktor och egen ingång.

Bostaden är belägen i ett attraktivt och populärt område i Hedvigslund! Detta är ursprungligen en 4:a som på ett mycket bra sätt byggts om till en yteffektiv 5:a där de 106 m² är väldisponerade och erbjuder kök med generös matplats och öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Renoverade och helkaklade badrum och fyra sovrum. Uteplats och balkong i sydväst. Samtliga ytskikt är målade under 2018 då även planlösningen gjordes om. Ny golv i större delen av bostaden.

En trevlig förening med mycket bra ekonomi, relativt låg belåningsgrad och som i dagsläget har lediga parkeringsplatser att hyra.

Här bor du med ett centralt läge i natursköna Älta. Nära förskola, skola och bra busskommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö och övriga Nacka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.