Lovisedalsvägen 24 / Älta - Lovisedal / Älta / Nacka

Slutpris
6 610 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
33 815 kr/år
Tomtarea
241 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Byggnadstyp
2-plan med vind
Såld
2016-10-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Lovisedalsvägen såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lovisedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Lovisedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett mysigt och barnvänligt område i Älta, Lovisedal ligger detta smakfullt renoverade kedjehus. Idel exklusiva materialval. 136 m², fördelade på 5-6 r o k varav 3-4 sovrum. På baksidan finns en trädäckad uteplats med morgon, förmiddag- och till viss del eftermiddagssol samt en insynsskyddad trädgård, inbäddad i lummig grönska. Balkong med eftermiddag- och kvällssol samt altan finns på framsidan. Två helkaklade badrum, braskamin och genomgående plankgolv. Garage i länga. Nära förskolor och skolor. Badsjöar och Nacka naturreservat med sina motionsspår och vackra strövområden inom kortare promenad/cykelavstånd. Nära busskommunikationer till Gullmarsplan/Slussen. En trivsam samfällighet med god grannsämja.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration