Lovisedalsvägen 172 / Södra Hedvigslund / Älta / NACKA

Välplanerad 3:a med stor generös hörnbalkong

Slutpris
3 395 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 623 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lovisedalsvägen såldes av oss 2017-09-26. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lovisedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Södra Hedvigslunds moderna trädgårdsstad ges nu möjligheten att förvärva denna ljusa och välplanerade 3:a producerad 2016/2017. I detta flerbostadshus med spännande arkitektur och smakfulla materialval med harmoniska skandinaviska toner erbjuds ett trivsamt boende för den urbana familjen. Bostaden har genomgående enstavig vitlaserad ekparkett och ljusa väggar i en mjuk varmgrå nyans. Smakfullt inrett duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök från Vedum med integrerade vitvaror och matplats vid fönster med fin vy över det trivsamma området. Öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till den stora rymliga balkongen. Två sovrum med fritt och insynsskyddat läge. Bara några hundra meter från bostaden når man Hedvigslundsparken med fina promenadstråk, stora gräsytor och lekplats för barn i alla åldrar. I Älta erbjuds förutom vacker natur och flertalet badsjöar även bollplaner, tennisplaner och skridskobana. I närområdet finns flera förskolor och skolor. Smidiga kommunikationer till Gullmarsplan når man direkt utanför entrén. Älta är perfekt för den som vill bo nära skog och natur men på behagligt avstånd från storstadslivets puls.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration