Lovisedalsvägen 172 / Södra Hedvigslund / Älta / Nacka

VÄLPLANERAD 4:A MED STOR UTEPLATS

Slutpris
3 595 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 062 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2019-07-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lovisedalsvägen såldes av oss 2019-07-07. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Lovisedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!
MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE!
KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING

I Södra Hedvigslunds moderna trädgårdsstad ges nu möjligheten att förvärva denna ljusa och välplanerade 4:a producerad 2016/2017. I detta flerbostadshus med spännande arkitektur och smakfulla materialval med harmoniska skandinaviska toner erbjuds ett trivsamt boende för den urbana familjen.

Bostaden har genomgående enstavig vitlaserad ekparkett och ljusa väggar i en mjuk grå nyans. Smakfullt inrett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kök från Vedum med integrerade vitvaror och matplats som ger rum för många personer. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger en luftig känsla och skapar sociala utrymmen.
Tre bra sovrum varav det större av rummen har byggt om till ett mindre sovrum, därav är denna bostad en mini 5:a.

Bara några hundra meter från bostaden når man Hedvigslundsparken med fina promenadstråk, stora gräsytor och lekplats för barn i alla åldrar. I Älta erbjuds förutom vacker natur och flertalet badsjöar även bollplaner, tennisplaner och skridskobana. I närområdet finns flera förskolor och skolor. Smidiga kommunikationer till Gullmarsplan når man direkt utanför entrén. Älta är perfekt för den som vill bo nära skog och natur men på behagligt avstånd från storstadslivets puls.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.