Lövkojevägen 31

Lövkojevägen 31

Slutpris

6 850 000 kr


Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

Lövkojevägen 31


Slutpris
6 850 000 kr

Södra Hedvigslund— Älta— Nacka

Smakfullt parhus med härlig rymd och generösa sällskapsytor!

I populära Älta och det mycket attraktiva området Södra Hedvigslund ligger detta smakfulla parhus om 141 m² med härlig rymd och generösa sällskapsytor! Här bor man med ett öppet läge från entrésidan mot skogsdungen på motsatt sida om den lugna villagatan. Bostaden erbjuder kök samt matplats vid fönster med utsikt över naturen, matsal och vardagsrum i öppen planlösning med braskamin från Contura och stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Vardagsrumsdelen mäter ca 5,65 meter vid högsta punkt och ger rummet karaktär. Två helkaklade duschrum var av ett med badkar. Väldisponerad planlösning med tre sovrum på samma våningsplan. Vattenburen golvvärme på hela entrévåningen. Insynsskyddad uteplats och trädgård i sydost med många soltimmar. P-plats utanför bostaden. Några hundra steg till närmaste förskola och närhet även till andra skolor. Ett stenkast från bostaden når man Hedvigslundsparken med grönområden, lekplats, fotboll- och tennisbana som bjuder in till lek och rörelse för alla åldrar. I Älta bor man nära Erstavikens vackra natur med motionsslingor, promenadstråk och flertalet badsjöar men det är också nära bra kommunikationer till Gullmarsplan, Slussen, Tyresö och övriga Nacka.


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
32 536 kr/år
Tomtarea
238 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.