Örnstigen 41, Bv - Mini 3:a / Bastuområdet / Älta / NACKA

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
58,2 kvm
Avgift
3 058 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2017-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Örnstigen såldes av oss 2017-10-04. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Örnstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bastuområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning av denna mysiga bostadsrätt om 2 rok men som oftast används som en mini 3:a. Boytan om 58 kvm fördelas på en boarea om 49 kvm och en biarea om 9 kvm som innefattar ett invändigt förråd som idag används som master bedroom med plats för dubbelsäng. Både kök och badrum har renoverats under senare år med smakfulla tillval. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier och utgång till en trädäckad uteplats som får nyttjas av den boende och som bjuder in till härliga grillkvällar..

Här bor ni i en trevlig förening med mycket god ekonomi. Barnvänligt och populärt område i natursköna Älta med låghus vilket ger en radhuskänsla. Flera fina lekplatser i området samt närhet till Nacka reservatet med dess vackra strövområden och badsjöar inom cykelavstånd. Bra busskommunikationer både till Slussen och Gullmarsplan bara någon minuts promenad från bostaden.
Här kommer ni att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration