Örnstigen 41, Bv - Mini 3:a

Örnstigen 41, Bv - Mini 3:a

Slutpris

2 600 000 kr


Bastuområdet— Älta— NACKA

Örnstigen 41, Bv - Mini 3:a


Slutpris
2 600 000 kr

Bastuområdet— Älta— NACKA

Välkommen på visning av denna mysiga bostadsrätt om 2 rok men som oftast används som en mini 3:a. Boytan om 58 kvm fördelas på en boarea om 49 kvm och en biarea om 9 kvm som innefattar ett invändigt förråd som idag används som master bedroom med plats för dubbelsäng. Både kök och badrum har renoverats under senare år med smakfulla tillval. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier och utgång till en trädäckad uteplats som får nyttjas av den boende och som bjuder in till härliga grillkvällar..

Här bor ni i en trevlig förening med mycket god ekonomi. Barnvänligt och populärt område i natursköna Älta med låghus vilket ger en radhuskänsla. Flera fina lekplatser i området samt närhet till Nacka reservatet med dess vackra strövområden och badsjöar inom cykelavstånd. Bra busskommunikationer både till Slussen och Gullmarsplan bara någon minuts promenad från bostaden.
Här kommer ni att trivas!


Boarea
58.2 kvm
Avgift
3 058 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.