Sök Meny
Såld

NACKA / Älta - Strandparksområdet / Stensövägen 16, 4 tr

Tillfälle att förvärva denna toppfräscha och relativt nyproducerade 4:a som stod inflyttningsklar under 2013 med högt och fritt läge och utsikt över Ältasjön. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Tre bra sovrum, generöst vardagsrum för den stora soffan med öppen och social planlösning mot köket. Badrum med badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt separat wc och dusch. Bra förvaringsutrymmen i walk-in-closet och bostadens källarförråd. Den inglasade balkongen blir till ett rum att nyttja året om där man njuter av den vackra utsikten när solen går ner över Ältasjön.

Här bor ni ett stenkast från Ältasjön med härlig sandstrand och vacker natur med motionsspår runt sjön. Nära Älta centrum med närservice och bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen.

Sponsrade länkar
NACKA / Älta / Strandparksområdet
Stensövägen 16, 4 tr
Slutpris: 4 600 000 kr
Boarea: 97 kvm
Avgift: 4 941 kr/mån
Driftkostnad: 1 089 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 4 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Stensövägen