Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr

Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr

Slutpris

2 795 000 kr


Älvsjö-Örby— Älvsjö— Stockholm

Gamla Huddingevägen 424 B, 2 tr


Slutpris
2 795 000 kr

Älvsjö-Örby— Älvsjö— Stockholm

Unik möjlighet - Yteffektiv vindsvåning mitt i Örbys populära villaområde!

Nu kan du bli ägare till denna attraktiva vindsvåning om 2 rok med penthousekänsla, mitt i Örbys populära villaområde!

Detta är ett boende för den som söker livskvalitet med det lilla extra. Här bor man med stora öppna sociala ytor, takkupor och goda förvaringslösningar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket inger en hemtrevlig känsla. Här finns det plats för soffgrupp, tv-möbler, matplats samt övrigt möblemang.

Köket är fullt utrustat med goda arbetsytor samt rymmer ett större matbord. Ljust sovrum med stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Rummet har god plats för en stor dubbelsäng samt sängbord. Ljust helkaklat badrum som består av badkar, tvättmaskin, modernt handfat samt spegelskåp.

Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo mitt i villaidyllen med flertalet grönområden och vacker park intill Örby slott. Örby centrum når du på kort promenad, där finns bland annat Hemköp, restauranger och butiker. Närhet till flera skolor som populära Örbyskolan. Samtidigt bor ni i centralt läge nära Årsta, Gullmarsplan, Älvsjö etc. På enbart 10 minuters promenad når man Älvsjö Centrum som har pendeltåg, affärer och flertalet bussar vilket gör det här till ett riktigt attraktivt boende.

Brf Förarsätet är en sk äkta förening som äger marken, föreningen köpte huset 2017. Huset byggdes 1950 och består av 9 st bostäder upplåtna med bostadsrätt och 1 st bostad upplåten som hyresrätt.
Föreningen disponerar även 3 st lokaler om 166 kvm.

Brf Förarsätet är en liten välskött förening där medlemmarna hjälps åt med skottning/sopning och trädgårdsarbete. Föreningen har kunnat hålla sina relativt låga avgifter nere pga medlemmarnas insatser. Hyresrätten som är på 81,5 kvm är en sk dold tillgång och tillfaller föreningen den dagen den säljs.

- Tvättstuga
- Cykelförråd
- Skyddsrum

Här är det bara att flytta in!

Läs gärna mer om Örbys utveckling: https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomraden/stadsutvecklingsomrade-alvsjo-orby/

Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse!
Sophie Karlsson 070- 827 79 77


Boarea
74 kvm
Avgift
3 934 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gamla Huddingevägen såldes av oss 2024-07-22. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Gamla Huddingevägen.

Boka värdering

Sophie Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Natalie Magnusson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.