Bergtallsvägen 11 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
3 929 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergtallsvägen såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Bergtallsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig trea i högt och fritt läge med stor inglasad balkong tio minuter från T-bana! Kök med plats för många och som delvis är öppet ut mot vardagsrum. Stort sovrum med fönster i två väderstreck och lyxig walk-in closet samt ett mindre sovrum mot entrésidan. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Tvättstuga finns i porten bredvid. På balkongen får många plats att njuta av eftermiddags- och kvällssolen som ligger fritt med utsikt mot Långbro Värdshus och Fruängen.

Stabil förening med mycket god ekonomi. Ledig P-plats finns!
Vackra Långbro Park har stora gräsytor där byggnader från 1900-talets början varsamt samsas med hus byggda 100 år senare.
Utmärkta kommunikationer med 10 minuters gångväg till centrum och T-bana. Flera bussar mot bl. a Älvsjö station och Huddinge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.